Över 50 års kombinerad erfarenhet och expertis


Terry Evans kommer ursprungligen från Storbritannien och växte upp i den lilla orten Carshalton, söder om London.
Hans intresse för parapsykologi och mediumskap började vid tidig ålder. Vid 22 års ålder träffade han ett riktigt spiritualistiskt medium för första gången, då han fick sin första privatkonsultation. Denna upplevelse blev en vändpunkt i hans liv och gav honom nya insikter, vilka fick honom att utveckla sin egen mediumpotential och intuition.

Grunden för hans arbete som medium baseras på ”Spiritualists’ National Union” filosofi, vilken är en organisation som finns i Storbritannien.
Det centrala i denna filosofi är att det finns liv efter döden. Mediets uppgift är att låta sig användas som en neutral länk mellan ”andra sidan” eller andevärlden, som det också kallas, och vardagsverkligheten i det här livet. När denna länk skapats börjar andekontakten (den avlidna personen), som ofta är en släkting eller en vän, att ge mottagaren bevis på sin fortsatta existens på en annan medvetandenivå.

Vid 22 års ålder började Terry Evans sin utbildning genom att delta i en medial utvecklingsgrupp i Claphams Spiritualistiska Kyrka i södra London. En stor del av utbildningen, som han fick i början av sin utveckling, ägde rum under vägledning av kyrkans dåvarande ordförande, Blanche Tilling.
Under denna period deltog han vid många olika föreläsningar samt i grupper, som undervisade i mediumskapets filosofi enligt Spiritualists’ National Union (SNU) utbildningsriktlinjer.

1982 började Terry Evans examineras av SNUs utbildningsnämnd (distrikt östra London), för att bli talare och demonstratör (dvs. medium), och därefter, 1985, tilldelades han ett utbildningscertifikat som examinerad talare och demonstratör.
Utbildningsprogrammet, som SNU erbjuder, är av väldigt hög standard, och de anses i många kretsar ha en globalt ledande position inom utbildning.

Allteftersom Terry Evans arbete utvecklades insåg han snart att andekontakterna hade mycket mer att erbjuda än att bara bevisa den mänskliga själens fortsatta existens.
Våra andliga motsvarigheter erbjuder oss faktiskt speglar som reflekterar vår egen inre potential. De erbjuder oss ovärderliga nycklar som kan hjälpa oss lösa svåra situationer eller problem i vardagslivet, samt glädjen att återförenas med våra nära och kära.

Den tidiga spiritualistiska undervisningen erbjöd en fast grund för Terry Evans egen personliga utveckling och gav oändliga möjligheter att använda potential som legat dold.
I och med att han ser och använder denna inre resurs fortsätter hans arbete med mediumskap och relaterad undervisning att utvecklas.

Hans bok ”BERGET – vägen till frihet” är baserad på den undervisning och inspiration han fått från sina andliga ledare.

Vill Du köpa boken, klicka HÄR  den finns nu hos Bokus

Jag har gjort mitt bästa för att följa min linje och

utgå från den plats inom mig, där min sanning finns

 

Terry Evans